Spirit4you
  Nieuwsbrief Spirit4you vo-mbo, jaargang 13, nr. 3, november 2019  
 

Netwerkbijeenkomst Bekijk Je Toekomst Nu beurs

U bent van harte welkom op de netwerkbijeenkomst van de Bekijk Je Toekomst Nu beurs 2019 op maandag 9 december van 16.15 tot 17.30 uur in het World Forum The Hague. Ook worden dan de winnaars van de provinciale wedstrijden van Skills Talents bekend gemaakt. De netwerkbijeenkomst is bestemd voor beursdeelnemers, mentoren, decanen, schoolleiders, schoolbestuurders, gemeenten en iedereen die geïnteresseerd is. Klik hier voor de uitnodiging en de aanmeldlink.

De Bekijk Je Toekomst Nu beurs is de opleidingen- en beroepenbeurs voor leerlingen van het praktijkonderwijs en het vmbo (leerjaren 2, 3 en 4). 

 

Checklist aanmelden mbo

Bij het filmpje voor leerlingen over Aanmelden voor het mbo in de Lobbox vmbo, is nu ook een checklist beschikbaar die leerlingen kunnen invullen. De checklist vindt u hier.

 

Bijeenkomst Expertisepunt LOB 

Op 17 december organiseert het Expertisepunt LOB in Utrecht een bijeenkomst met het thema: Meer zicht op succesvol samenwerken aan de doorstroom vo-mbo-hbo. Deze bijeenkomst is bedoeld voor onderwijsprofessionals die zich bezig houden met de doorstroom van leerlingen en studenten. Meer informatie en de aanmeldlink vindt u hier.

 

Onderzoek naar LOB

Vanuit verschillende perspectieven doen wetenschappers onderzoek naar loopbaanoriëntatie en begeleiding in het voortgezet onderwijs. Waardevol voor docenten, decanen en schoolleiders, om keuzes te maken op het gebied van LOB en de kwaliteit ervan te verbeteren. Hier vindt u een overzicht van bestaand LOB-onderzoek.

 

 
  Nieuwsbrief Spirit4you | afmelden | www.spirit4you.nl