Spirit4you
  Nieuwsbrief Spirit4you vo-mbo, jaargang 13, nr. 2, oktober 2019  
 

Welkom bij Spirit4you

Kort geleden verwelkomden we in het programmamanagement Spirit4you Jacques Kranenveld, bij velen in de mbo-wereld een bekende. Met de komst van Jacques is de doorlopende lijn vo-mbo-hbo goed geborgd. Het programmamanagement Spirit4you bestaat nu uit Petra Kalee, Mascha Westgeest, Karina Baarda, Jacques Kranenveld en Chalini Doekhi. U bent welkom bij ons aan te kloppen!

 

Professionaliseringsmiddag 7 november 2019

Op donderdag 7 november 2019 bent u van harte uitgenodigd bij het Techniek Innovatiehuis van ROC Mondriaan (Tinwerf). Het programmateam van Sterk Techniek Onderwijs Haaglanden (STOHA) neemt u graag mee in de ontwikkelingen rondom STOHA en de verschillende programmalijnen over LOB, doorgaande leerlijn, aansluiting en samenwerking onderwijs-arbeidsmarkt, tekort aan personeel etc. Hier vindt u de uitnodiging met het programma en de aanmeldlink.

 

VOROC

Vanaf heden is VOROC weer geopend voor de gebruikers. De vo-scholen kunnen vanaf nu de doorstroomformulieren invullen en de statussen van de leerlingen bekijken. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de VOROC Servicedesk: servicedesk@voroc.nl / 070-3156351.

 

Filmpje over aanmelden voor het mbo

In de Lobbox op www.bekijkjetoekomstnu.nl is een nieuw filmpje beschikbaar voor leerlingen die een mbo-opleiding hebben gekozen en zich gaan aanmelden bij de school naar keuze. In het filmpje worden de 3 aanmeld-stappen uitgelegd. Klik hier om direct naar het filmpje te gaan.

 

Symposium Coaching & Begeleiding 19 november 2019

In het kader van een betere doorstroom naar het hbo en een betere start en verblijf op het hbo wordt op 14 november het symposium Coaching en Begeleiding naar/op het hbo georganiseerd. Ook is er aandacht voor havisten die naar het mbo gaan. Het symposium is bestemd voor onderwijsprofessionals in vo, mbo en hbo en overige geinteresseerden. Hier vindt u de uitnodiging met het complete programma en de mogelijkheid tot aanmelden.


Proefstuderen bij ROC Mondriaan

De data voor het proefstuderen bij ROC Mondriaan zijn hier te vinden.

 

 
  Nieuwsbrief Spirit4you | afmelden | www.spirit4you.nl