Bekijk Je Toekomst Nu Beurs 2019

Datum activiteit: maandag 9 december 2019

 

Bekijk Je Toekomst Nu beurs, dé beurs voor opleiding & beroep in de regio Haaglanden

Het is u bekend dat leerlingen op het voortgezet onderwijs al vrij snel een keuze moeten maken voor de toekomst. Denk hierbij aan de profielkeuze, het vakkenpakket, een nieuwe mbo-opleiding, werk, etc. Om een goede keuze te maken, is het belangrijk dat de leerlingen in een vroeg stadium weten wat er allemaal voor beroepen en opleidingen zijn en wat je ‘nodig’ hebt om bepaalde beroepen uit te kunnen oefenen.

Tijdens de BJTN beurs krijgen leerlingen van beroepsbeoefenaars te horen en te zien wat het vak inhoudt. Op die manier kunnen leerlingen hun beeld verbreden en meer te weten komen over een beroep.

Bezoek door scholen 9 en 10 december 

Maandag 9 december ontvangen wij overdag ruim 2.200 leerlingen vanuit het praktijkonderwijs en klas 2 en 3 van het vmbo tussen 09.30 en 16.00 uur.

Dinsdag 10 december ontvangen wij overdag ruim 2.000 leerlingen vanuit het praktijkonderwijs en klas 2 en 3 van het vmbo tussen 09.00 en 15.30 uur.

Tijdens de beurs maken leerlingen kennis met opleidingen, sectoren, branches, beroepen en bedrijven. De leerlingen maken opdrachten middels hun opdrachtenkaart.

Open Huis dinsdag 10 december 

Dinsdag 10 december zijn alle leerlingen uit de bovenbouw van het V(s)O en hun ouders uit de gemeenten Den Haag, Voorburg - Leidschendam, Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Westland, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland van harte welkom om de beurs te bezoeken. Tijdens het Open Huis verwachten wij ca. 1.500 leerlingen met hun ouders. Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis. 

 

Extra informatie:

  • Klik hier voor de shifts van de bezoekende scholen
  • Klik hier voor het programma van 9 en 10 oktober 
  • Klik hier voor de ansichtkaart voor leerlingen en hun ouders (open huis)  
  • Klik hier voor de wervingsbrief voor bedrijven en instellingen

Nieuwsflits: 

  • Klik hier voor de nieuwsfilts voor de scholen
  • Klik hier voor de nieuwsflits voor de beursdeelnemers 

Klik hieronder voor de uitnodiging voor het Open Huis. 

Uitnodiging